tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ennakkotehtävä - sosiaalinen media

1) Tutustu Twitteriin ja avaa Twitter-tili itsellesi, organisaatiollesi tai ihan mille tahansa ja hanki sille vähintään 10 seuraajaa ennen opintojaksoa. (huom. kurssin muiden opiskelijoiden tilejä ei lasketa) Mikäli olet jo aktiivinen twittaaja yli kymmenellä seuraajalla, tämä osuus ennakkotehtävästä ei luonnollisestikaan koske sinua.

Jos olet jo aktiivinen twittaaja yli kymmenellä seuraajalla, tutustu Pinterest -työkaluun avaamalla sinne oma tili ja valmistaudu esittelemään se lyhyesti muille opiskelijoille opintojakson aikana.2) Kirjoita lisäksi blogipostaus opintoblogiisi Twitterin hyödyntämisestä matkailun, vapaa-ajan tai elämystalouden toimialoilla ennen sosiaalisen median opintojaksoa haluamastasi kulmasta ja kerro siinä samalla Twitter-tilisi osoite. Tämä tehtävä koskee kaikkia!

Olen vappuun asti hiihtolomalla, jota ennen minulta on turha kysyä mitään tästä tehtävästä.

6 kommenttia:

 1. Huomaattehan, että tehtävänne on hankkia 10 seuraajaa (followers,) eikä seurata 10 muuta tiliä. (following).

  VastaaPoista
 2. Vastapalvelus tässäkin toimii, vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastapalveluksiakin on eri kokoisia. Jos esim. minä retwiittaan sun tilisi mun kaikille seuraajille, on se hieman eri asia kuin, että sinä retwiittaisit mun twiitin omillesi;)

   Poista
 3. Ihana Twitter :) tulee niin viime vuoden kurssi mieleen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, vierailevia postauksia edellisvuoden staralta! Tänä vuonna taas uudet kujeet kotitehtävän suhteen.

   Poista
  2. Staralta tosiaan :) mä seuraan teitä tarkasti täältä Saimaan rannalta, ja odotan innolla tämän vuoden kotitehtävää, heh!

   Poista